جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴ معتمدیان: تبعیض منطقه‌ای در قطعی برق وجود ندارد / افزایش ساعات قطعی برق خارج از برنامه به علت فشار به شبکه برق است ازسرگیری پرواز‌های منظم باکو–تهران از اول سپتامبر رئیس کمیسیون عمران مجلس: خط انتقال آب طالقان مهرماه به تهران و البرز می‌رسد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا پنجشنبه ۱۶ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا همچنان تحت تاثیر دلار طرح جدید فروش اقساطی خودرو ریسپکت مرداد ۱۴۰۴ + شرایط فروش قرعه کشی ایران خودرو آغاز شد + آمار تالار شیشه‌ای قرمز شد/ یازدهمین افت پیاپی بازار سرمایه طلای بورسی از مالیات بر عایدی سرمایه معاف شد وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند مدیرکل صمت استان تهران: امسال سال سختی برای بخش صنعت است دستور بانک مرکزی برای فعالیت شبانه‌روزی ۴ بانک مجوز پرواز هواپیما‌های MD به نجف صادر شد

امکان ثبت، صدور و تایید چک از طریق خودپرداز+ جزئیات

رئیس کل بانک مرکزی گفت: از آذر ماه بانک‌ها باید امکان ثبت، صدور و تأییدیه چک را برای مشتریان خود فراهم کنند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۰۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۰ - 2021 November 15
کد خبر: ۱۰۹۸۲۹

به گزارش راهبرد معاصر؛  علی صالح آبادی، رئیس کل بانک مرکزی، بیان کرد: یکی از مهم ترین بحث هایی که در قانون جدید چک وجود دارد و بایستی اجرایی شود، موضوع ثبت، صدور و تاییدیه چک است که علاوه بر روش های فعلی باید از طریق خودپردازها و پیامک فراهم شود .

 

او ادامه داد: با کمیسیون توافق شده که از آذر ماه بانک ها به تدریج باید از این روش ها استفاده کنند و حداکثر تا پایان امسال تمامی بانک ها بایستی این امکان را از طریق خودپرداز هایشان برای مشتریان خود فراهم کنند.

 

صالح آبادی گفت: با جدیت این موضوع پیگیری خواهد شد تا به ویژه برای افرادی که به شعب بانک ها مراجعه می کنند از خودپرداز ها استفاده کنند.

 

رئیس بانک مرکزی از نحوه پاس کردن چک گفت: در حال حاضر در حال اجرایی کردن امکان پاس کردن چک با استفاده از موجودی فرد در بانک‌های مختلف هستیم که تا کنون ۱۸ بانک این امکان را فراهم کرده اند، اما باید همه‌ بانک‌ها این امکان را فراهم کنند و بانک‌ها موظف هستند از دی ماه این امکان را ایجاد کنند.

 

صالح آبادی ضمن بیان اینکه پذیرفتن چک به عنوان تضمین و وثیقه در حال حاضر محدودیت‌های قانونی دارد، بیان کرد: قرار بر این شد با همکاری کمیسیون، راهکار‌های قانونی را در این زمینه جستجو کنیم.

 

او در آخر تصریح کرد: این موضوع به تدریج عملیاتی می‌شود و مستلزم این است که در شورای پول و اعتبار مطرح شود که در جلسه آینده گفته خواهد شد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر